Over Aanpakduurzaamgwwdirect

Het merk Aanpakduurzaamgwwdirect werd geïntroduceerd in 2013 door PlusPort B.V en is in samenwerking met ARCADIS Nederland en BOB Opleiding, Training en Advies ontwikkeld. 


 

ARCADIS is een toonaangevende advies-, ontwerp-, projectmanagement en ingenieursorganisatie die oplossingen levert op de gebieden infrastructuur, water, milieu en gebouwen. Ze verbeteren mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven door balans aan te brengen in de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. De werkwijze van ARCADIS kenmerkt zich door een duurzame bedrijfsvoering en Maatschappelijk en Verantwoord Ondernemen. ARCADIS was de afgelopen jaren in opdracht van RVO betrokken bij de ontwikkeling van de Aanpak Duurzaam GWW.


BOB Opleiding, Training en Advies is een werkmaatschappij van de Stichting BOB met een hoogwaardig aanbod van opleidingen, trainingen en advies en begeleiding. BOB stelt zich ten doel organisaties te ondersteunen in hun ontwikkeling naar duurzame groei.


PlusPort B.V. ontwikkelt trainingen en distribueert online trainingen en academy software via internet voor haar nationale en internationale klanten en cursisten. PlusPort is marktleider op het gebied van veiligheidstrainingen.

 
Om onze klanten nog beter te bereiken en informeren, hebben we inmiddels een tiental verschillende labels opgebouwd. Deze labels hebben allen een zeer specifieke focus op een bepaald type certificaat. Zo hebben we volgens dezelfde methode bijvoorbeeld ook Heftruck, BHV en NEN 3140 cursussen beschikbaar. Hier vindt u een overzicht van onze labels.

 

Nieuws over Aanpak Duurzaam GWW:

 

02-10-2014: 

Nieuw: Basistraining Aanpak Duurzaam GWW

26-09-2014: 

PlusPort, ARCADIS en BOB Opleiding vullen Green Deal Aanpak in met Duurzaam GWW

 

 

 

vca haccp
bhv nen 3140
heftruck cursus atex
veilig werken aan de weg adr cursus
aed cursus veilig werken langs het spoor cursus
Sociale hygiëne BLVA
MS Office Big
Big  


Contactgegevens:

PlusPort B.V.
Gevers Deynootweg 61
2586 BJ Den Haag
070 - 322 90 90 
www.plusport.com
customersupport@plusport.com
KVK: 27173407
BTW: NL812855188B01

Direct inschrijven

Meer dan 5 kandidaten?

Klik dan hier

 

        

 

 

 

 

Bekijk de brochure

Informatie aanvragen

Bekijk de demo

Bel mij terug