Cursus Aanpak Duurzaam GWW Incompany

Vanaf 8 personen is het mogelijk de cursus Aanpak Duurzaam GWW op uw locatie te organiseren. De cursus Aanpak Duurzaam GWW bestaat uit twee onderdelen: een online theoriegedeelte en een praktijkgericht workshopgedeelte.

 

Het online theoriegedeelte volgen de cursisten individueel via internet. Op een leuke interactieve en uiterst effectieve manier doorlopen zij de leermodule waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. De gemiddelde studietijd is 7 uur. De theorie wordt afgesloten met een online theorie examen. Iedereen die geslaagd is voor dit online theorie examen krijgt toegang tot een digitaal Bewijs van deelname. Dit bewijs is het toelatingsbewijs voor de workshop.

 

Hoe werkt het?

U vraagt bij ons een workshop Aanpak Duurzaam GWW aan met vermelding van het aantal deelnemers en gewenste datum voor de workshop. U ontvangt van ons een offerte. Na acceptatie van de offerte krijgen uw medewerkers toegang tot de online theorie en een uitnodiging voor de workshop. 

 

Theorie

De theorie volgen de cursisten via internet voorafgaand aan de praktijkdag op uw locatie. Met de online cursus doorlopen uw medewerkers op een leuke, interactieve en uiterst effectieve manier doorlopen de lesstof waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. De online cursus is 24 uur per dag beschikbaar. De online cursus bestaat uit 4 interactieve modules, een onbeperkt aantal oefentoetsen en het online theorie examen. De gemiddelde studietijd is 7 uur. Na het afronden van de online cursus zijn uw medewerkers goed voorbereid voor de workshop.

 

Workshop

ARCADIS Nederland en BOB Opleiding, Training en Advies verzorgen de klassikale workshop. De workshop duur 3,5 uur. De trainers hebben ruime ervaring met GWW- projecten en de Aanpak Duurzaam GWW. Het workshopgedeelte vindt vervolgens plaats op uw locatie.

Tijdens deze workshop komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Vragen naar aanleiding van het e-learning trainingspakket
  • Uitvoeren van een praktijksimulatie om samen met andere deelnemers te komen tot een gezamenlijk Ambitieweb
  • Conclusies & praktische tips 

Certificaat

Nadat uw medewerkers geslaagd zijn voor het online theorie examen en actief hebben deelgenomen aan de workshop, ontvangen uw medewerkers in het eigen profiel het certificaat Aanpak Duurzaam GWW Basistraining in pdf. Het certificaat is 2 jaar geldig. Dit lijkt kort, maar het is belangrijk dat uwmedewerkers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Aanpak Duurzaam GWW.

 

Inrichtingseisen voor een workshop op uw locatie
Bij de offerte ontvangt u het overzicht met alle eisen.

 

Interesse?

Neem dan contact op met onze Customer Support via 070 3229090 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct inschrijven

Meer dan 5 kandidaten?

Klik dan hier

 

        

 

 

 

 

Bekijk de brochure

Informatie aanvragen

Bekijk de demo

Bel mij terug