Cursussen Aanpak Duurzaam GWW

Alle cursussen Aanpak Duurzaam GWW zijn geschikt voor medewerkers van marktpartijen en overheidsorganisaties die in verschillende rollen werkzaam zijn in de GWW- sector en die de Aanpak Duurzaam GWW moeten kunnen toepassen in de praktijk.

 

Waarom een cursus Aanpak Duurzaam GWW?

Als werkgever vindt u het belangrijk dat u alles doet wat mogelijk is uw werknemers bewust te laten zijn van de door de GWW- sector ontwikkelde Aanpak Duurzaam GWW. 


Als werknemer wilt u de Aanpak Duurzaam GWW kunnen toepassen, wilt u weten wat er van u in het kader van Aanpak Duurzaam GWW wordt verwacht en u wilt u  uw kansen op de arbeidsmarkt verbeteren door in het bezit te komen van het certificaat Aanpak Duurzaam GWW Basistraining.

 

Met de cursus Aanpak Duurzaam GWW Basistraining leert u de Aanpak Duurzaam GWW toe te passen, wat er van u wordt verwacht en neemt u deel aan een interactieve inventarisatie van GWW- projecten, praktijksituaties en knelpunten. 

 

Aanpakduurzaamgwwdirect biedt u hiervoor een uitermate geschikte online training aan, die u stap voor stap begeleidt tijdens uw leerproces. Na het volgen van de e-learning training gaat u naar de halfdaagse workshop, waarin u de theorie in praktijksituaties kunt toepassen.

 

Hoe werkt een cursus Aanpak Duurzaam GWW bij Aanpakduurzaamgwwdirect?

Iedere cursus Aanpak duurzaam GWW  bestaat uit 2 delen; een online theoriegedeelte en een halfdaagse workshop.

 

Theorie Aanpak Duurzaam GWW via internet

U volgt de theorie via internet door middel van e-learning. Op een leuke interactieve en uiterst effectieve manier doorloopt u daarmee de stof waar en wanneer het u, of u als werkgever, het beste uitkomt. De gemiddelde studietijd is 7 uur. De theorie wordt afgesloten met een online theorie examen. Als u bent geslaagd voor dit online theorie examen krijgt u toegang tot een digitaal Bewijs van deelname. Dit bewijs is het toelatingsbewijs voor de workshop.

 

Workshop Aanpak Duurzaam GWW

Nadat u het online theorie examen succesvol heeft afgerond, gaat u naar de Workshop Aanpak Duurzaam GWW. Deze workshop wordt verzorgd door BOB Opleiding, Training en Advies in nauwe samenwerking met ARCADIS, die o.a. op het gebied van Aanpak Duurzaam GWW is gespecialiseerd. De workshop duurt 3 uur. Tijdens deze workshop brengt u de theorie in praktijk in samenwerking met andere deelnemers. U werkt onder andere aan eigen praktijksituaties en -knelpunten.

 

Cursussen Aanpak Duurzaam GWW

Als eerste cursus is de cursus Aanpak Duurzaam GWW Basistraining ontwikkeld.

Andere cursussen volgen.

 

Aanpak Duurzaam GWW Basistraining

Voor iedereen die kennis dient te hebben over de Aanpak Duurzaam GWW. Lees meer...

 

 

Aanpak Duurzaam GWW Basistraining incompany

Voor organisaties die minimaal 8 medewerkers tegelijkertijd geschoold willen hebben op het gebied van de Aanpak Duurzaam GWW. De opzet en inhoud van de cursus is gelijk aan de open inschrijving. Het enige verschil is dat de workshop bij u op locatie wordt verzorgd. Lees meer...

 

Direct inschrijven

Meer dan 5 kandidaten?

Klik dan hier

 

        

 

 

 

 

Bekijk de brochure

Informatie aanvragen

Bekijk de demo

Bel mij terug